• slideheader0.jpg
  • slideheader1.jpg
  • slideheader2.jpg
  • slideheader3.jpg
  • slideheader4.jpg
  • slideheader5.jpg

VvE Stalkaarsen

Inloggen

Login bij VvE Stalkaarsen

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud Mij

Welkom op de website van de VvE Stalkaarsen


Aan de rand van Gorinchem vindt u ons gebouw de "Stalkaarsenflat"
Dit zijn zeer gewilde koopappartementen met een gezonde VvE, nabij alle dagelijkse voorzieningen zoals winkelcentra's, scholen, sportaccommodaties, apotheek, ziekenhuis, enz.. In de Stalkaarsenflat is het prettig en veilig wonen, zo is er cameratoezicht, een huismeester en een eigen schoonmaakdienst.
Het gebouw bestaat uit vier aaneengesloten delen (Blok A t/m D). Op de snijpunten van deze delen bevinden zich drie ingangen (Lingewaard, Giessenwaard en Merwewaard). Bij de ingangen bevinden zich de lifttorens met elk twee liften. Het complex is in 1976 gebouwd. In 1992 zijn een klein aantal kantoorruimten aangebouwd. Daarnaast is het complex in de jaren 1991 en 1992 gerenoveerd. Een verdere opwaardering heeft plaatsgevonden in 1997.

Laatste nieuws

Klosjes Bergingsdeuren

Hierbij informeren wij u aangaande een wijziging bij de bergingsdeuren.
Zoals u weet kon met een klosje de bergingsdeuren worden opengehouden zodat u makkelijker met uw rijwiel of andere goederen naar binnen of buiten kon. 

Lees meer...
Buiten schilderwerkzaamheden B en C Blok

Als de weersomstandigheden het toelaten zal er in maart 2019 gestart worden met de buitenschilderwerkzaamheden aan het B en C-blok.
Het betreft hier de achterkant, dus de kant aan de vijver. De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door Vido schilderwerken.

Lees meer...
Oproep vrijwilligers tuinclub

Het adoptiestukje bij de fontein wordt bijgehouden door vrijwilligers van ons complex. Twee actieve vrijwilligers zijn verhuisd, dus we kunnen wel wat versterking gebruiken!
Groene handen hebben is geen voorwaarde (die krijg je vanzelf…).

Lees meer...