• slideheader0.jpg
  • slideheader1.jpg
  • slideheader2.jpg
  • slideheader3.jpg
  • slideheader4.jpg
  • slideheader5.jpg

VvE Stalkaarsen

Inloggen

Login bij VvE Stalkaarsen

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud Mij

Faq

Deze website is opgezet om eigenaren en bewoners van informatie te voorzien en meer te betrekken bij ons complex.
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.
Hoewel de VvE zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar worden geacht, kan de VvE niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. De VvE wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie en het gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.
Onderstaand vind u antwoorden op meest gestelde vragen over de website en ons complex.

Waarom registreren?

Als bewoner kunt u zich registreren en krijgt dan toegang tot de notules, formulieren, splitsingsakte, polissen, etc . Het is niet verplicht om u te registreren, maar zonder inloggegevens heeft u dus geen toegang tot deze informatie. De gegevens zijn afgeschermd daar het bestuur het niet wenselijk acht om deze informatie voor niet belang hebbende zichtbaar te maken.

Waar staan de Notulen van de ALV?

Onder de knop documenten vind u de notulen van de Algemene Leden Vergadering (ALV). De notulen worden niet meer op papier verstrekt maar aan u door gemaild en geplaatst op deze site. U dient zelf zorg te dragen dat het juiste e-mailadres bij de VvE bekend is.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt

Indien u uw inloggegevens kwijt bent kunt u onderin het pop-up venster van inloggen de linken Wachtwoord vergeten? of Gebruikersnaam vergeten? aanklikken. Indien u uw wachtwoord bent vergeten vult u het e-mailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. U ontvangt een email met een verificatie code en een link waar u uw wachtwoord kunt herstellen.
Als u uw gebruikersnaam bent vergeten ontvangt u een mail met uw gebruikersnaam.
Mocht u ook uw e-mailadres vergeten zijn dient u contact op te nemen met de VvE.

Te Koop

Op de pagina te koop wordt een overzicht getoond van de appartementen die in ons complex te koop staan, met een link naar Funda en de makelaar.
De op deze pagina aangeboden informatie is slechts een service voor de huidige en toekomstige eigenaar. De informatie is afkomstig van derden en de VvE is op geen enkele wijze betrokken bij de aan- of verkoop en niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid van informatie aangaande het aangeboden object.
Voor meer informatie moet u zich in verbinding stellen met de verkoper of de makelaar.

Liften

Er bevinden zich in het gebouw totaal zes liften, elke ingang heeft twee liften.
In de liften vind u informatieschermen waar zo nu en dan belangrijke informatie op getoond wordt. Als er geen info is worden hier foto's op weer gegeven. Indien de lift stil staat of in storing is kunt u dit melden bij de huismeester of op het servicebureau. Is de huismeester niet aanwezig of is het servicebureau gesloten meld de storing dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij altijd de ingang en of het om de rechter of linker lift gaat, gezien van buiten af voor de lift. Zit u zelf vast in de lift, gebruik dan de noodknop en er komt een spreek/luister verbinding tot stand. U kunt de operator waar u mee spreekt zien in het scherm.

Bringme

Aanmelden en registreren:

Ons complex beschikt over drie Bringme pakketboxen die verdeeld zijn over de drie ingangen. Elke bewoner van de Stalkaarsenflat kan zich registreren als gebruiker. U doet dit doormiddel van de Bringme app te downloaden in de Google Play store of Apple App store. Volg hier volledig de stappen tot dat u niet verder kunt. Hierna vult u het Bringme formulier op deze website in zodat wij Bringme kunnen bevestigen dat u rechtmatige gebruiker bent. U krijgt vervolgens van Bringme een bericht dat bent geregistreerd.

Het gebruik:

Als u een bestelling plaatst bij bijvoorbeeld een webwinkel hoeft u alleen voortaan Bringme te vermelden voor uw naam, dus bijvoorbeeld Bringme Jan Jansen. De bezorger zal dan de zending onder u naam in de Bringmebox afleveren. Zodra de bezorger het pakket heeft afgeleverd krijg u een melding in u app en uw mailbox dat er een pakket voor u in de Bringmebox ligt. Doormiddel van het scannen van de QR code in u app kunt u het vak openen waar uw zending in zit. U kunt ook de groene Bringme key gebruiken door deze aan te bieden op het rondje onder de scanner op de Bringmekast. U krijgt vijf dagen de tijd om u zending uit de Bringmebox te halen. Hierna krijgt de VvE een melding dat u uw zending niet tijdig heeft afgehaald en kunt u zelf het vak niet meer openen. Heeft u geen groene Bringme key, dan kunt u deze gratis afhalen op het servicebureau. De Bringme key dient u zelf te registreren op de Bringme kast. U houdt de groene key voor de kast en u doorloopt de stappen op het scherm. Bent u uw groene Bringme key verloren blokkeer deze dan zo snel mogelijk in het aanmeldscherm op de Bringmekast. Het servicebureau VvE Stalkaarsen is boxmayor van de Bringmeboxen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor aanmelding- of technische vragen kunt u contact opnemen met Bringme Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Het gebruik van de Bringmeboxen is geheel voor eigen risico. De VvE Stalkaarsen is niet aansprakelijk voor vermissing of beschadiging van uw goederen.

End accor