• slideheader0.jpg
  • slideheader1.jpg
  • slideheader2.jpg
  • slideheader3.jpg
  • slideheader4.jpg
  • slideheader5.jpg

VvE Stalkaarsen

Inloggen

Login bij VvE Stalkaarsen

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud Mij

Keuring droge blusleiding

Droge blusleiding beperken het aantal aan elkaar te koppelen brandslangen waardoor de brandweer sneller in staat is om bij brand op een hoger gelegen verdieping te beginnen met het bestrijden van brand. Woensdag 12 septeber 2018 heeft de firma Meis Brandbeveiliging B.V. in opdracht van de VvE de droge blusleidingen gekeurd. Jaarlijks is er een visuele inspectie door Meis volgens NEN 1594 en eens in de vijf jaar dient uitgebreid onderhoud plaats te vinden, waarbij de droge blusleidingen hydrostatisch worden beproefd op sterkte en lekdichtheid. Alle droge blusleidingen die in ons gebouw zijn aangebracht voldoen weer aan deze vijfjaarlijkse keurings plicht.

Schilderen galerijramen b - c - d blokgelerijraam2

In week 39-2018 start de firma Vido schilderwerken uit Leerdam met het schilderen van de galerijramen aan de buitenzijde.
Het betreft hier de blokken b, c en d. De galerijramen zullen van binnenuit geschilderd worden en de kozijnen buiten doormiddel van een hoogwerker.

Voor deze werkzaamheden is u medewerking niet direct noodzakelijk.

 

Vervanging hydrofoor installatie

hydroforOp dinsdag 19 juni 2018 is er een onderbreking van de watertoevoer voor de bewoner in de Merwewaard en de Giessenwaard.
De onderbreking is het gevolg van de vervanging van de hydrofoorinstallatie en duurt van circa 09:00 tot 14:00 uur.

Zorg dat u voor aanvang van de werkzaamheden drinkwater heeft opgeslagen.
Controleer na de werkzaamheden of het drinkwater weer helder is en laat anders het water enkele ogenbliken doorstromen.
Gebruikt tijdens de werkzaamheden geen wasmachine of vaatwasser.

 

Binnen schilderwerk A en B blok voltooid

vidoDe firma Vido heeft haar schilderwerkzaamheden in het A en B blok voltooid. Alle galerijen van deze blokken zijn voorzien van compleet nieuw schilderwerk, almede de liftportalen, het trappenhuis van het A blok en de entree. De controle op de kwaliteit is uitgevoerd door de firma Sikkens in opdracht van het bestuur. De werkzaamheden zijn snel, netjes en vakkundig uitgevoerd en de firma Vido bleek een prettige partner. Het bestuur is voornemens in de wintermaanden van 2019 het C blok, inclusief de liftportalen, het trappenhuis en de entree van de Giessenwaard te laten schilderen. Voor 2020 staat het D blok, het trappenhuis en de entree van de Merwewaard gepland.